Tunggu Apa Lagi!?

Nak tunggu waktu ready/ free/ sesuai, hmmm… sampai bila-bila la tak kan jumpa.

Peluang datang tanpa smell tanpa color, kita tak tahu & tak ready. Tapi bila dia/peluang tu dah datang, kita sambar je… Itulah apa yang orang-orang berjaya buat. Itulah perbezaan antara orang-orang yang berjaya dengan tidak. Mereka tak tangguh-tangguh bila peluang datang, mereka terus ambil tindakan.

Just block the date & time, and go for it – check-it-out sendiri! No obligation.

Udah-udah le tu hidup dok buat bajet tiap-tiap bulan. Dah tahu tak cukop – bukannya buat bajet… dah tahu tak cukop – cari lah alternatif… dah tahu tak cukop – ubahlah! Ubah…! Ini tidak… biarkan aje.

Kalau untuk anda dah cukop, buatlah untuk orang-orang tersayang di sekeliling anda, tak lupa juga untuk orang-orang yang memerlukannya – berkongsilah kepada mereka peluang ini.

Kejayaan terbaik seseorang adalah apabila orang itu dapat membantu orang lain mencapai kejayaan juga.

~DJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *