JUST DO IT!

(2016 Sept 4)

Network Marketing is the highly paid profession in the world.. 

so yang xcukup duit tu buat la network marketing, bukan isu minat/xminat, suka/xsuka..

isunya perlukan duit.

minat/suka akan datang kemudian bila duit dah masyuk banyak..

percayalah, ckp dari pengalaman!

#ngek lah

(2016 Nov 29)

jgn ckp banyak.. bulan ni berapa orang u taja direct, berapa orang u bantu group u taja..

otherwise better u muhasabah diri… jangan nak suruh orang lain je insaf..

satu lagi – buat 1 biz fokus konon…

#ngek lah

“GOLDEN” Rules

(2016 Dec 1)

3 GOLDEN rules:

Who is HELPING you – DON’T FORGET them;

Who is LOVING you – DON’T HATE them;

Who is TRUSTING YOU – DON’T CHEAT them…

RM….

(2016 Dec 2)

Santai tengah malam, soal selidik sedikit..

Apa perasaan anda jika dapat income ratusan ribu rm setiap bulan & anda telah merasainya selama lebih 6 tahun hingga sekarang…

Bukan eksyen atau apa2, just nak thu kalau uols la, apa uols buat?? 🙂

Biz VS Family

(2016 Dec 4)

Jadual hari ni- servicing group, personal,admin…

Esok pun jadual penuh dengan famiy, schooling, personal..

Alhamdulillah nikmat penuh hal..

Seimbangkan biz vs personal / family kita, insyallah kita bahagia 😀 

Network Marketing

(2016 Dec 8)

Jadi jutawan dengan cara buat biz network marketing adalah jauh lebih mudah dari buat biz konvensional & dari kerja makan gaji.

G1B1 !!!

(2016 Dec 20)

G1B1 ! “
Giler 1 kali, Bodoh 1 kali
Cer buat 90 hari jer G1B1 ikut sistem BisnesJaya, insyaAllah hidup anda berubah forever!

The choices

(2016 Dec 24)

At the end of the day, its yr life, u make the choice..

Remember, u only have 1 life, so make the right choice..

AOMA !!!

(2016 Dec 24)

Hidup ini singkat utk dibazirkn..
Sayangilah org yg anda sayang.. bagi & terima sayang itu..
AOMA utk org trsayang anda!  🙂