Check Diri Sendiri

Check diri sendiri.. ada aktiviti prospekting & servis grp? Setakat update status, income tak masuk. Yg terlebih duit takpelah.

Jom Restock

Restock 3 serangkai – simkad, buku, flyers.. baru lah duplikasi berlaku cantekkkk

 

Yg belum ada buku tabletalk wowweeeee & flyers, roger2 DJ.

 

P/s: Rahsia DJ berjaya laju – rangkaian guna set tools

Balas dendam balik

Orang, bila dah marah, balas dendam lah balik dgn buat yg terbaik!
Bukan nya dgn meroyan & lagi tak buat kerja.
Bodoh.

Apa Yang Penting?

Biz yg senang tu tak semestinya bagus..
Biz yg susah tu tak semestinya tak bagus..
Yg penting diri sendiri tu.. bagus ker idokk…

Tahu Ke Tak!?

M.L.M. adalah bisnes yg legal, ada yg dpt syariah compliance.. bukan bisnes yg illegal, scam. Jika basic ni pun tak tau – bodoh!

Kuasa Minda

Jika u rasa susah, ianya jadi susah. Sbb tu xleh pikir camtu. U r what u think. Kena think cammn aku nk berjaya. Baru otak ligat!

Kita Kena Usaha

Kita rasa teruja buat biz ni jika kita dpt prospek & dwnline yg potential. Nak dpt yg potential tu kita lah yg kena usahakan. Dpt?

Jgn Buat Seseorang

“Buat bisnes network marketing ni jgn buat sorang2, guna kekuatan individu, mampuslah.. Kena guna kekuatan kumpulan, kekuatan sistem. Plug into the system – DJ & rakan2 lain bantu – Preview > Onboarding > BRTM > SCDJ. Ilmu yg mudah ini perlu dipelajari & kena mahir.. semangat kena mantap, gunakan set tools – tabletalk, flyers, kickstart document supaya lebih berkesan & lancar. Hari2 buat prospekting. Jumpa prospek 3-4 kali seminggu. Tak susah mn pun jika mendengar kata.” ~Ikhlas, DJ

Tak Sama

Bisnes network marketing ni tak sama dgn bisnes konventional.. Sebab tu sangat penting berguru dgn mentor yg betul..

Usah Tertipu

Usah tertipu.. setakat 2,3 steps takleh jadi jutawan. Kena usaha yg gigih, konsisten, pengorbanan, massive action, banyak steps..