Sambutlah peluang ini

[ Sambut lah peluang ini… ]

 

(Atau panjangkan peluang ini kpd orang lain…)

 

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🔥 Alhamdulillah saya telah melahirkn belasan orang jutawan & ribuan orang income 4, 5, 6 angka sebulan. Of course semua dgn izinNya.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

 

🔰 Sejak 11 tahun yg lepas, saya mengajak/ sharing/ menampakkan peluang manfaat produk & buat extra income kpd orang2 yg saya kenal & tidak kenal.

 

🔰 Saya dulu pun ada top 10 alasan ini – 1.takde duit, 2.takde masa, 3.tak suka cari orang, 4.tak pandai cakap, 5.tak minat, 6.susah, 7.takut risiko, 8.tak fokus, 9.jauh, & 10.market tepu.

Saya menyeru kita ketepikan dulu whatever alasan, check-it-out sendiri dulu, peluang yg boleh mengubah kehidupan kita & capai impian!

 

🔰 Jika saya tak buat bisnes2 ni, saya tetap akan buat sesuatu juga samada saya teruskan kerja makan gaji (1999-2009, 20 tahun), atau buat bisnes konvensional atau saya buat kerja2 rumah 🙂

 

🔥 Berikut pencapaian saya 11 tahun – 6 platform biz (5 biz oranglain, 1 biz sendiri), & 1 training center:

👇

 

1⃣ 2009-2013: Score A

[ 4 tahun ]

➖ MultiJutawan Pantas; Top Sponsor; 6 figure income sebulan pd Bulan ke-11.

 

2⃣ 2013-Now: Tone Excel/Wow

[ 7 tahun ]

➖ MultiJutawan Pantas; Top Sponsor; 6 figure income sebulan pd Bulan ke-9.

 

3⃣ 2015-Now: Kangen Water

[ 5 tahun ]

➖ World Record Breaker (40 tahun, 172 buah negara);

MultiJutawan Pantas; Top Sponsor; 6 figure income pd Hari ke-9.

 

4⃣ 2017-2019: DJMoment-NaViX

[ 2 tahun ]

➖ Owner/ Founder.

 

5⃣ 2018-Now: Affiliate Junction

[ 2 tahun ]

➖ Pecah rekod 1st day join;

Regional Partner pantas Malaysia & Indonesia dlm masa 2 bulan.

 

0⃣ 2009-Now: BisnesJaya Academy

[ 11 tahun ]

➖ Training center melatih para usahawan berjaya hingga ke peringkat JUTAWAN.

 

🔰 Kini saya share latest biz saya.. again pecah rekod

6⃣ Sept-2019-Now: C2Joy

[ 8 bulan ]

➖ Pecah rekod Paling Pantas pangkat Platinum Director & 5 figure income pd Hari ke-7;

Ruby Director & 6 figure income pd Hari ke-73.

📌 Sila klik link website ini & baca peluang terbaru ini

==> https://myc2joy.com/

==> https://myc2joy.com/

==> https://myc2joy.com/

 

Sambutlah peluang ini!

 

🔰 Kpd yg dah join, buatlah ikut sistem ‘Base-4-Serangkai’ di BisnesJaya Academy yg dah proven berjaya selama 11 tahun ni – jadi lebih mudah & pantas kejayaan.

 

Together we go fast, farrrr, & BIG! 🚜🚀

~DJ @Dato’Jah

@Dato’ Hjh Jahlilawati Abu Bakar

▪Founder/ President BisnesJaya Group

▪Pakar/ MultiJutawan Hatrik Usahawan Pantas #1 Malaysia

▪Ikon Usahawan Tahunan 2019 (Latihan & Pemasaran)

▪Asia Pacific Top Women Entrepreneur 2018 & 2019

▪Fellow of OXCEL (F.Dip.OXCEL), The Oxford Centre for Leadership, United Kingdom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *