Plan B

Buat Plan B..

Just bahagikan masa dgn betul..

 

Tunggu apa lagi?

Nak tunggu ready/waktu free/sesuai, hmmm… sampai bila-bila la tak kan jumpa.

 

Peluang datang tanpa smell tanpa color, kita tak tahu & tak ready.

Tapi bila dia/peluang tu dah datang, kita sambar je…

Itulah apa yang orang-orang berjaya buat.

Itulah perbezaan antara orang-orang yang berjaya dengan tidak.

Mereka tak tangguh-tangguh bila peluang datang, mereka terus ambil tindakan.

 

Just block the date & time, and go for it – check-it-out sendiri! No obligation.

 

Udah-udah le tu hidup duk buat bajet tiap-tiap bulan.

Dah tahu tak cukup – bukannya buat bajet… dah tahu tak cukop – cari lah alternatif… dah tahu tak cukup – ubahlah! Ubah…!

 

#DJ@DatoJah

#BisnesJayaC2Joy

#MyC2Joydotcom

#TeamTerpantasDatoJah

#FenomenaC2Joy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *