Kenali Skim Cepat Kaya

Kjah ni kalau nak cerita bab scam skim cepat kaya (SCK) dh bnyk pengalaman sendiri boleh buat drama brsiri.. Kjah bg tips simple jer nak tahu program tu SCK or not.. yg ada duduk diam dpt duit (4D) tu SCK lah.. x kira la dpt return/duit hri2, or minggu2, or bulan2, or thn2..

Skim yg legal 4D returnnya x tinggi spt asb, tabung haji, koperasi, fixed deposit, dll yg di dibenarkn oleh kerajaan.. itu skim lambat kaya.. kalau ada yg paling tinggi pun 15% sethn bank rakyat.. so jika ada program yg boleh bg bonus lebih tinggi dr tu kira SCK lah.. hati2..

Penganjur SCK ni pun mereka makin lama makin bijak.. apalgi zaman internet/data ni.. lagi canggih penipuannya.. Nak cerita panjanglah..

Apapun, dr pengalamn kjah, org yg sedang trlibat dlm SCK ni, kita nasihat mcm mn pun, mereka x kan dengar.. sbb tu progrm ni susah di bendung. SCK ni mcm dadah, gian. Satu lgi sbb utama SCK ni susah dibendung sbb sifat manusia yg tamak tu.

Mcm ni lah.. kalau u x nak dengar nasihat org yg dh brpengalaman ni, u nak jgk trlibat – nasihat kjah – u join u sorang lah, jgn ajak2 orglain join sekali.

Kalau ada kjah dengar u ajak rangkaian kjah yg sedang aktif kangenwater & toneexcel ni, kjah tdk akan brdiam diri.. Kalau biz yg legal tu lain lah, kita x leh sekat rezeki org.

~Dato’ Jah

P/s: Hmmm kjah dh check bckgrnd penganjur & kuncu2 SCK yg bru ni.. very ‘interesting’.. better insof la sebelum lebih ramai tahu cerita aib u..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *