Terimbau kembali

 

Td masa di interview oleh sebuah majalah ni, ada soalan2 yg membuat sy terimbau kembali kenangan masa nk mula2 terjebak dlm dunia network marketing, suatu yg sy tak minat pun, tp tengok lah apa yg dunia network marketing dh buat pd ku – jadi triple multijutawan lejen, dpt dato’, & bantu ramai yg lain berjaya – tak pernah termimpi.

So kpd yg tak minat tu, jgn risau, sy dulu pun tak minat.. tak semestinya perkara yg kita minat mendatangkn kebaikan kpd kita, kadang2 yg kita tak minat tu lah yg buat kita berjaya.

Dapat sesuatu? Dapat bagus lah, tak dapat – amik supplement NaViX kasi otak tu cergas sket 🙂

Sapa yg nak saya bantu hingga berjaya, jgn malu jgn takut jgn ego – contact sy, sy sedia membantu melalui BisnesJaya Academy.

~DJ

P/s: Gambar2 ni kami amik lepas interview, tak kan di masuk dlm majalah, sesaja posing.. haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.