Prinsip Asas Network Marketing

Prinsip Asas Network Marketing:

Kita dpt income/jadi kaya, bukan dr hasil usaha kita shj, kita jadi kaya sbb hasil dr usaha kita & rangkaian kita, kuasa LEVERAGE sbb tu duplikasi amat penting.

Jadi adalah tidak betul jika ada leader yg kata buat apa nak sibuk dgn rangkaian u, kenapa nak mengharap income dr rangkaian u, biar mereka buat kerja mereka & u fokus buat kerja u menaja level 1. Kjah nak tanya seme org yg dpt income dr TE ni – u dpt income dr sumber mn yg bnyk? – dr org yg u taja level 1 shj or dr keseluruhn org grp u sampai infinity level? (utk yg ada branch di bwh, sampai 2nd level branch). Sudah tentu jwpnnya dr keseluruhn org grp u bukan dr org yg u taja level 1 shj.

Kalau u nak jd kaya hasil dr usaha u shj, buat apa u join network marketing? baik u buat trading shj, baik u jd salesman shj, baik u buat direct selling shj – u dpt dr hasil usaha u shj.

So kalau prinsip asas network marketing pun dah tak betul, camno? Kembali lah ke pangkal jln. The choice is yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *