Kena Terima Hakikat.

Kena terima hakikat dlm network marketing (nm) mestlah ada uplines & downlines cuma kadang2 kita x pakai istilah dwnlns supaya x nak la nampak mcm mereka tu org bawahan kita, so kita guna istilah biz partner atau rakan niaga, kan lagi sedap bunyinya.

So yg x nak mengaku ada upline dwnln ni, jgn join biz nm, gi join biz konvensional. Lagi nak menidakkan fakta. Memang auta la kau.

Kita mestilah servis grp kita sbb kita dpt income dr grp kita. Ada org salah faham dgn ajarn leader2 yg mengatakn bila kita join biz nm kita tiada upline, atau putuskn hubungan dr upline, upline tu kira introducer shj, apa2 kita kena belajar sendiri & buat sendiri. Tujuan leader ckp begitu utk nak suruh kita cepat2 brdikari, jgnla brgantung sngt kpd upline, bukan brmaksud nak suruh kita putuskn silaturrahim dgn upline. Upline pun xleh la lepas tangan xnak servis grp dia.

Jgn putar belit fakta/hakikat.
Jgn buat org confuse #ngek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *