Jom Makan Hati

Dlm nak mncapai matlamat kita kena belajar “makan hati” sendiri.. no matter what happen, no matter how hurt u r, teruskn prjuangan.. ketepikn emosi.. mesti kena professional.. apa yg dh dirancang proceed jer, apa kena buat – buat jer.. mn bole nak tunggu diri ok, waktu free/ ready/ sesuai, ada mood, happy – bru nak buat, usah mimpi la nak brjaya kalau sikap mcm tuh! Kena redah buat.. sambil2 tu rawat la hati tu di celah2 prjlnan ini.. “juang tetap juang” – prkataan yg mudah di laungkn tp x ramai yg serap!

Tak de la teruk sngt buat network marketing ni compare dgn keje mkn gaji & biz konventional, tp x de la senang sngt.. ada cranya supaya lebih efektif & efisien. Apapun yg pasti, returnnya bila dh brjy sngt la brbaloi baloi baloi baloi usaha yg di curahkn & makan hati tuh 

~Jom makan hati #ngek

Leave a Reply

Your email address will not be published.