Bila dah publish kat website ni maknanya utk umum laa.. siapa nak tiru tu sedikit/sebahagian shj bole la tapi tak boleh lah tiru banyak, pastu mengaku dia punya – lagi lahh tak patut.

& Anda tidak dibenarkan print sendiri utk dijadikan TableTalk anda apalagi anda nak jual. Anda dijemput beli dgn DJ.

Harga pasaran:

1 pc – RM10

20 pc – RM8

50 pc – RM7

100pc – RM6

Jemput order dgn Miss VP Cik Zaimah 011-18817710.

Lagi tips pasal maksimum income!

Buka 3 account!

Timingnya bila anda dah jadi center (JC/ SC/ Branch). Jika belum center jangan lagi buka 3 account sebab kalau anda buat macam tu, downlines anda pun buat macam tu, downdown…lines anda pun buat macam tu, semua orang bergerak kat level 4 upline dia so semua uplines yang belum center tak dapat komisyen overiding! sebab as normal member kita cuma dapat komisyen sehingga 3 level shj. So sapa yang rugi? anda yang belum center yang rugi… uplines, upup…lines yang center tak rugi sebab mereka dapat komisyen hingga infiniti level.
So teknik maksimum income – buka 3 acc – itu tidak disangkal! cuma timingnya kena betul… bila dah jadi center.
Monkey see monkey do 🙂

Semoga ilustrasi di bawah yang dibuat oleh Miss VP akan lebih menampakkan lagi…

Prinsip Asas Network Marketing:

Kita dpt income/jadi kaya, bukan dr hasil usaha kita shj, kita jadi kaya sbb hasil dr usaha kita & rangkaian kita, kuasa LEVERAGE sbb tu duplikasi amat penting. Jadi adalah tidak betul jika ada leader yg kata buat apa nak sibuk dgn rangkaian u, kenapa nak mengharap income dr rangkaian u, biar mereka buat kerja mereka & u fokus buat kerja u menaja level 1. Djah nak tanya seme org yg dpt income dr TW ni – u dpt income dr sumber mn yg bnyk? – dr org yg u taja level 1 shj or dr keseluruhn org grp u sampai infinity level? (utk yg ada branch di bwh, sampai 2nd level branch). Sudah tentu jwpnnya dr keseluruhn org grp u bukan dr org yg u taja level 1 shj. Kalau u nak jd kaya hasil dr usaha u shj, buat apa u join network marketing? baik u buat trading shj, baik u jd salesman shj, baik u buat direct selling shj – u dpt dr hasil usaha u shj. So kalau prinsip asas network marketing pun dah tak betul, camno? Kembali lah ke pangkal jln. The choice is yours!

P/s: Jika nak berjaya dalam sesuatu bidang, pelajarilah dari orang yang pakar dalam bidang tersebut. Menjana wang dari TW menjadi lebih mudah jika anda dapatkan strateginya dari orang yang dah berjaya melakukannya. Dato’ Jah dah pun berjaya melakukannya dengan cepat, berkesan dan dapat banyak dalam jangkamasa yang singkat… bukti sudah ada… apa lagi… cepat join di bawah Kak Jah atau Leaders di bawah rangkaian Dato’ Jah 🙂 Kami akan tunjukajar langkah demi langkah bagaimana cara untuk melakukannya. TONE WOW!!!

Nak join TONE WOW, beli Simkad & Buku TableTalk WOWweeeee: 👉

Order & bayar ke akaun bank

 

▪ Maybank Siti Rohani 162106754277

Kak Ani 017-879 5445 .

 

▪ atau beli dgn Leader2 BisnesJaya yg promote kat anda

Eh Pon 012-3208232

Azmi 019-2784775

Ayie 011-14455229

Tim 019-3968411

Jai 010-788 9748

Puding 011-38157133

 

▪ atau beli dgn HOTLINE

Syarikat 011-1514 1369

 

▪ atau beli dgn VP & P Syarikat

Cik Zaimah 011-1881 7710

Maybank 514057650177 Zaimah Mohd Noor

Dato’ Hjh Jahlilawati Abu Bakar 019-310 5171

Address:  51-2, Jalan BK 5A/2 Bandar Kinrara, 47180 Puchong, Selangor

 Map: https://goo.gl/maps/Ff2jXz6Btkq

Email:  [email protected]

Nak ke BisnesJaya Academy dgn public transport boleh naik LRT turun di Kinrara BK5. Jalan melenggang dlm 10 minit..

©  2018  Jahlilawati Abu Bakar. All rights reserved.