Lesson learnt…

(2015 Dis 16)

 

Ada kwn kjah ni dia cerita2 sembang dgn kjah dia kagum ada kwn dia buat biz 2 thn dpt income rm 7 ker 8 ribu sebln… respect dia kat kwn dia tu… kjah pandang jer dia… besar kecik besar kecik jer aku nampak… mana tak nya yg kita ni dok ajar dia dpt income 5-angka dlm masa 6 bln tapi dia dok puja yg income 4-angka 2 thn… Some people haaa, they miss what we hv told them… yg kita selama ni┬ádok hajar apa yg dia paham..? Padan la dia x brjaya2 lgi… huhu

Lesson learnt: Tak seme org sampai dek akal dia bila kita nak ajar dia jd jutawan… masih ramai yg minda kecik..