Samada kita mahu atau tidak mahu, suka atau tidak suka, kita tetap kena menerimanya, tetap kena mengakuinya

=> Zaman Digital. Fullstop.

Jadi baik kita terlibat buat duit bersamanya..

Zaman dah berubah, cara buat bisnes/duit pun dah berubah. Jika kita tidak berubah, kita bukan shj ketinggalan malah kita juga terlepas peluang cara terkini orang buat bisnes/duit.. cara terkini yg lebih bijak!

Giler bisnes affiliate nih... boleh dapat income aktif & pasif bukan dari satu bisnes tapi dari banyak bisnes orang lain! Lain dari yg lain! Ringkas cerita - kalau tak best, DJ tak join lah!

DJ dah tahu pasal bisnes affiliate ini beberapa tahun yg lepas tapi DJ reject mentah2 sebab tak dengar betul2 sampai habis. Jadi anda, bagi peluang pada diri check-it-out sendiri dulu. Usah terlepas gelombang ini!

Klik dibawah untuk set appointment dgn DJ

Cer pikir sendiri logik...

1). DJ busy nak tumpu majukan 4 bisnes sedia ada TE, KW, NV, BJA.. mana ada masa nak buat bisnes lain;

2). DJ dah jadi produk owner/founder NV, tak kan nak turun pangkat jadi distributor balik.

Tapi disebabkan DJ nampak kelebihan/kekuatan bisnes ini yang sapu semua bisnes lain, kali ini bukan satu lubok emas, tapi banyak lubok2 emas..!!, membuatkan tido malam DJ terganggu, DJ rasa bisnes ini terlalu besar/rugi sangat utk dilepaskan! DJ pun sambut peluang ini walaupun pada masa tu DJ tak tahu macam mana nak bahagikan masa buat, & DJ tak kisah turun pangkat asalkan boleh lebih berjaya & menjayakan.


Cuba tengok statistik ni jap:

Orang dapat income tak kira cara mana samada kerja makan gaji (kerajaan/ swasta), buat bisnes (konventional/ network marketing/ bakat), student (biasiswa/ pinjaman),

> 5% hingga 10% orang akan simpan, bakinya

> 90%-95% orang berbelanja. Semua orang berbelanja. Takde orang yg duit gaji dia, duit untung bisnes dia, dia simpan semua. & Ekonomi jatuh/ zaman gawat pun orang tetap berbelanja & orang tetap suka kepada diskaun.

Nak tak kalau ada 1 cara yg kita boleh dapat komisen katakan ~1% drp sebahagian orang berbelanja nih? Sure nak kan! Walaupun sikit ~1% tapi jika volume besar jadi banyakkkk.

Katakan seorang berbelanja rm500 sebulan, kali dgn 1%, kita dapat rm5. Memangla kecil rm5 tapi itu sorang, kalau seribu orang, jadi rm5,000. Ok tak kita dapat income pasif rm5,000 sebulan? Ok sangat.. Bukan kita yg berbelanja pun, orang lain. Rakyat malaysia yg berbelanja berpuluh juta orang & beribu-ribu rm sebulan belanja. Nampak tak potensi besar income di bisnes ini?

& Hampir setiap hari kita buat free marketing - recommend & promote perkara yg kita suka tapi tak dibayar. Kali ni kita buat kita dibayar!

Bayangkan oranglain yg berbelanja household, f&b, beauty, wellness, fashion, travel, automotive, services, technology, home, dll - kita dapat komisen! Income pasif!

Pernah tak terfikir nak dapat 10sen daripada setiap perbelanjaan oranglain? Ok apa… walaupun sikit, bukan kita yg berbelanja tapi oranglain. Dapat berulang-ulang income pasif setiap kali orang berbelanja.

Bayangkan kita recommed & promo bisnes peruncitan & kesetiaan, kesihatan, pendidikan, sukan & kecergasan, perbankan, insurans, pekerjaan, media, hartanah - kita dibayar! Income aktif & pasif!

Pernah tak terfikir nak dapat share daripada orang2 yg berniaga ni? Walaupun sikit share, bukan perniagaan kita tapi perniagaan oranglain.. best apa.. Dapat berulang-ulang income pasif setiap kali peniaga menjual.

Bayangkan & pernah tak terfikir kita recommend orang suh berbelanja - kita dibayar, kita recommend peniaga menjual - kita dibayar, recommend pengiklan mengiklan - dibayar, recommend orang tengok video, klik link, download apps - kita dibayar! Income pasif & aktif! Best gilerkan!

Kita join kategori mana pun - sebagai pengguna, peniaga, affiliate - semuanya dapat manfaat best, win win situation!

Oranglain create platform kumpulkan produk, kita create platform kumpulkan platform! Besar sangat affiliate nih.

Kenapa bisnes affiliate ini lebih bagus dari bisnes affiliate2 yg lain? Antara sebab utamanya adalah:

> Kukuh (dah 10 tahun),

> Menggabungkan online & offline (kebanyakan yg lain online shj.. jika ada offline pun tak besar, & teknologi kita dah jauh ke depan),

> Banyak segmen industri (ini yg power),

> Syarikat listed kat bursa,

> Menerima banyak anugerah dalam & luar negara,

> Patuh syariah (penting), ISO kualiti,

> Diiktiraf oleh MSC & MDEC, &

> Timing yg tepat utk join (penting). Kadang2 kita dapat peluang bukan di timing yg tepat - tak guna juga. Kini adalah timing yg tepat. Nak tak nak kita kena terima/akui teknologi ini. Tiada pilihan!

Market kita 1 dunia! Hmmm tak kan abis gali... Kita dah jumpa lubok world dah niiii...

Menerobos bisnes tanpa sempadan! New era of bisnes. Kpd yg tak nak ketinggalan kapal ini,

Klik dibawah untuk set appointment dgn DJ

Jangan risau, tak konflik dgn bisnes/pekerjaan u yang lain, even study, sebab kalau u tak join pun, u memang dok promo/berbelanja pun, baik u join, bukan shj dpt jimat, juga dpt reward, & boleh buat duit lagi.... atas perbelanjaan & perniagaan diri sendiri & oranglain! Takde dah bisnes segiler ini!

Siapa lambat kali ni bukan shj kena tinggal, nanti downline/prospek u join bawah DJ - jangan marah...

Ya Allah, terimakasih kerana pilih diriku utk jumpa peluang/bisnes ini.

#DatoHjhJah

~Change the way we do bisnes, make more income pasif & aktif from other people punya expenses & other people punya bisnes!


P/s: Tiada trick2, tiada hanky panky. Multijutawan ajak jumpa, datang jer laa.. Ketepikan/adjust urusan lain, nak tunggu waktu u ready/ free/ sesuai - susah lerrr.. Tidak semua orang dapat jemputan DJ, & DJ takde masa nak jumpa semua.. Tuhan gerakkan hati DJ utk pilih jemput u, so u insan terpilih, usah dipersiakan..

P/p/s: DJ masih buat TE, KW, NV... cuma DJ tambah 1 lagi bisnes Affiliate. Seperti biasa mula2 DJ bagi tumpuan lebih sikit kat bisnes baru.. nanti bila dah ok, DJ akan layan semua sama rata balik. DJ sayangkan semua bisnes2 DJ.

P/p/p/s: Orang yg berjaya nampak peluang, grab dulu peluang tu, belajar kemudian. Orang yang gagal, nampak alasan.. Ingat ayat ini - "Peluang yg besar itu dtg secara tiba2, dtg tidak menentu masa, dtg di saat kita kesempitan atau kesusahan..". DJ pun peluang ini datang time tidak kena, tapi DJ nilaikan & sambut!

Klik dibawah untuk set appointment dgn DJ

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2196170693746160&id=100000597530621

Dato Khaty, Tuan Azizi Ali, Tuan Aqif Azizan, & me Dato Jah - kami akan gali lubok lubok lubok emas income aktif & pasif ini...!! Berminat nak tahu - klik di bawah

Address:  51-2, Jalan BK 5A/2 Bandar Kinrara, 47180 Puchong, Selangor

 Map: https://goo.gl/maps/Ff2jXz6Btkq

Email:  care@bisnesjayaacademy.com

Nak ke BisnesJaya Academy dgn public transport boleh naik LRT turun di Kinrara BK5. Jalan melenggang dlm 10 minit..

©  2018  Jahlilawati Abu Bakar. All rights reserved.