Pantun Pecah Rekod

(2015 Nov 18)

Ada kwn kjah bg pantun di bwh pd kjah… kjah senyum jer…

Hmmm samada akui atau tdk.. nampak sngt ada yg hasad dgn kejayaan kjah..

Sekali dua kali tiga kali… 10 kali dicucuk, x kn 1, 2 jarum x masuk.. sedih jgk bukan shj dgn prbuatn org yg mncucuk sbb kjah x pernah kacau mereka pun tp juga dgn org yg mndengar/trmkn cucuk tu… hmmm patutnya be wise la, dengar dr 2 belah pihak sebelum buat decision, lgi bagus ajak brbincang.

Mcm mn nak brkarya kat tmpt yg x adil ni…

But hey geng… dlm dunia ni mn ada adil… so move forward… lwn tetap lwn… lwn cra betul la… insyaAllah kjah lgi kuat bila ada cabarn2 mcm ni…

Kjah tahu ramai sngt lgi yg sayangkn kjah compare dgn segelintir mereka ni yg sebenarnya meroyan. Tqsm kpd yg support kjah selama ni… i luv uols… muahssss… jom kita sama2 brjaya dunia akhirat